Her türlü hamur işleri; özellikle baklava, börek ve pizza hamuru yapımında kullanılır.
Teknik Özellikler & Standartları- Rutubet (%) : 14.5 Max
- Protein (%) : 10.50 Dak
- Yaş Gluten (%) : 28 Min
- Kül (%) : 0.550 Max
- Paket Seçenekleri : 50 kg PP Çuval, 25 kg PP Çuval
Her çeşit ekmek, pide ve pasta yapımında kullanılır.
Teknik Özellikler & Standartları
- Rutubet (%) : 14.5 Max
- Protein (%) : 11.50 Min
- Yaş Gluten (%) : 26 Min
- Kül (%) : 0.550 Max
- Paket Seçenekleri : 50 kg PP Çuval, 25 kg PP Çuval
Her çeşit ekmek ve pide yapımında kullanılır.
Teknik Özellikler & Standartları
- Rutubet (%) : 14.5 Max
- Protein (%) : 10.50 Min
- Yaş Gluten (%) : 27 Min
- Kül (%) : 0.550 Max
- Paket Seçenekleri : 50 kg PP Çuval
Her çeşit ekmek ve pide yapımında kullanılır.
Teknik Özellikler & Standartları
- Rutubet (%) : 14.5 Max
- Protein (%) : 10.50 Min
- Yaş Gluten (%) : 25 Min
- Kül (%) : 0.550 Max
- Paket Seçenekleri : 50 kg PP Çuval
Her çeşit ekmek ve pide yapımında kullanılır.
Teknik Özellikler & Standartları
- Rutubet (%) : 14.5 Max
- Protein (%) : 10.50 Min
- Yaş Gluten (%) : 28 Min
- Kül (%) : 0.550 Max
- Paket Seçenekleri : 50 kg PP Çuval, 25 kg PP Çuval
Her çeşit ekmek, pide ve pasta yapımında kullanılır.
Teknik Özellikler & Standartları
- Rutubet (%) : 14.5 Max
- Protein (%) : 10.5 Min
- Yaş Gluten (%) : 26 Min
- Kül (%) : 0.650 Max
- Paket Seçenekleri : 50 kg PP Çuval, 25 kg PP Çuval, 10 kg PP Çuval
Her çeşit ekmek, pide ve pasta yapımında kullanılır.
Teknik Özellikler & Standartları
- Rutubet (%) : 14.5 Max
- Protein (%) : 10.5 Min
- Yaş Gluten (%) : 24.5 Min
- Kül (%) : 0.650 Max
- Paket Seçenekleri : 50 kg PP Çuval, 25 kg PP Çuval
Her çeşit ekmek ve simit yapımında kullanılır.
Teknik Özellikler & Standartları
- Rutubet (%) : 14.5 Max
- Protein (%) : 10.50 Min
- Yaş Gluten (%) : 26 Min
- Kül (%) : 0.650 Max
- Paket Seçenekleri : 50 kg PP Çuval
Her çeşit ekmek ve pide yapımında kullanılır.
Teknik Özellikler & Standartları
- Rutubet (%) : 14.5 Max
- Protein (%) : 10.50 Min
- Yaş Gluten (%) : 24 Min
- Kül (%) : 0.650 Max
- Paket Seçenekleri : 50 kg PP Çuval
Her türlü hamur işleri; özellikle baklava, börek, pizza, evlik makarna hamuru yapımında
Teknik Özellikler & Standartları
- Rutubet (%) : 14.5 Max
- Protein (%) : 12 Min
- Yaş Gluten (%) : 32 Min
- Kül (%) : 0. 550 Max
- Paket Seçenekleri : 50 kg PP Çuval, 25 kg PP Çuval, 10 kg PP Çuval